Even voorstellen

Paula Wabeke

Paula Swinkels is in 2013 begonnen met het geven van privélessen wiskunde aan scholieren. Ze ontdekte al snel dat niet alleen kennis een struikelpunt is maar ook de druk die achter het presteren zit. Doordat ze de leerlingen positief benaderde en ze de ruimte gaf om zelf de lesstof te ontdekken ontstond er al snel een basis voor haar lessen waardoor leerlingen zelfverzekerdheid ontwikkelden. Paula is enorm gedreven en weet leerlingen positief te motiveren en hun eigen succes te laten ervaren. Door de jaren heen ontwikkelde zij haar eigen manier van lesgeven waarmee leerlingen al snel goede resultaten behaalden. Momenteel studeert Paula Wiskunde aan de universiteit Leiden en is zij bezig met het schrijven van een wiskunde examentraining boek dat gebaseerd is op haar lesmethode.

Paula is naast wiskunde student ook gecertificeerd trancetherapeut. Door middel van hypnose helpt zij studenten die examenangst ondervinden. Momenteel volgt ze ook de hbo-opleiding tot hypnotherapeut. Communicatie vormt daarbij de basis van de opleiding en die vaardigheden past Paula vervolgens toe tijdens haar lessen om zo de lesstof extra goed over te laten komen en leerlingen positief te stimuleren.

In haar vrije tijd is Paula vooral creatief bezig. Ze speelt piano, houdt van acteren en vindt het leuk om nieuwe designlampen te ontwerpen en maken.

In 2018 is Paula haar eigen bedrijf gestart onder de naam 'Linear Learning'. Daarmee biedt ze privélessen, examentrainingen en sessies voor examenangst aan. Dit bedrijf gaat vanaf 01-01-2020 verder onder de noemer 'Goldbach Academie' .