Privéles

Persoonlijke begeleiding op een persoonlijke manier

I.v.m. het coronavirus vinden de privélessen online via Zoom plaats. Hiervoor heeft de leerling alleen een computer met internetverbinding nodig. Een webcam is handig, maar zeker niet verplicht. Voor meer informatie neem contact met ons op via Contact@GoldbachAcademie.nl

Tijdens de privélessen wordt het programma volledig afgestemd op de leerling. De focus ligt daarbij op de onderwerpen waar de meeste aandacht voor nodig is. Vaak ondervinden leerlingen de meeste problemen op het gebied van basisvaardigheden. Daarom kan het zo zijn dat sommige lessen puur besteed worden aan verbeteren van deze vaardigheden. Voortbouwend op deze vaardigheden schroeven we geleidelijk het niveau op tot het uiteindelijke toetsniveau bereikt is. Tijdens de lessen werken we met verschillende technieken die bij de leerling aansluiten, hierdoor kan elke leerling zich optimaal ontwikkelen. Ook wordt er aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Zo wordt er gekeken naar hoe een leerling op zichzelf en naar zijn/haar omgeving reflecteert. Door op deze manier meer zelfinzicht te creeren kan de leerling deze nieuwe vaardigheden niet alleen inzetten op het gebied van wiskunde, maar is de leerling ook in staat beter te presteren bij andere vakken op school.

Daarnaast wordt er ook gekeken naar hoe een (toets)vraag in elkaar zit. We kijken dan naar hoe vragen zijn opgebouwd en hoe je zo'n vraag zo volledig mogelijk kan beantwoorden. Sommige wiskundevragen gaan gepaard met lange verhalen waar veel gegevens in staan. Ook daar wordt aandacht aan besteed. De leerling leert hierdoor verschillende soorten vragen te herkennen, goede gegevens te selecteren en uiteindelijk de vraag correct te beantwoorden.

Wat kan je verwachten?

Intakegesprek

Vraag een gratis intakegesprek aan. Samen kijken we wat jij nodig hebt.

Eerste les

De eerste les is los. Dit zou je kunnen zien als een soort proefles, zo kan jij ervaren hoe het is om een les bij ons te hebben.

Lessenpakket

Wil je graag lessen blijven volgen? Wij hebben de keuze uit verschillende pakketten. Kies het pakket dat het beste bij jou past.