Bijles+ - Goldbach Academie

Bijles+

Privé coaching + bijles

.

Vergroot je zelfvertrouwen

Haal je doelen

Wat houdt bijles+ in

Goldbach Academie en jongeren coaching DreamsMatter hebben de handen ineen geslagen en een bijles+ programma neergezet. Dit programma is helemaal afgestemd op de leerling. Bijles+ is een uniek programma waarbij leerlingen privéles in combinatie met coaching krijgen. Hierdoor raken leerlingen weer gemotiveerd voor school, krijgen ze hun dromen en doelen weer duidelijk in beeld en worden ze ondersteund op het gebied van schoolwerk. Leerlingen zullen binnen dit programma aan de slag gaan met welke leertechnieken bij hun aansluiten en hoe ze concrete stappen kunnen ondernemen naar hun doelen. Ook onderdelen zoals plannen, efficiënt leren en met stress omgaan komen aan bod. 

Hoe werkt het leerlingensysteem?

Iedere leerling krijgt een eigen online pagina. Op deze pagina kan de leerling samen met de docent huiswerk in plannen, aankomende toetsen invoeren en te maken opdrachten invoeren. Daarnaast zal de docent elke les een logboekje bijhouden met wat er tijdens de lessen behandeld is. Daarnaast is de leerling vrij om deze pagina ook voor andere schoolvakken te gebruiken.

Waarom Goldbach Academie?

Wij streven naar hoge kwaliteit onderwijs waar iedere leerling op zijn eigen manier kan leren. Samen vinden we uit hoe jouw leersysteem in elkaar zit, hoe jij je het beste voorbereidt op toetsen en waar je nog meer ondersteuning bij kan gebruiken.

VAK - Test

Tijdens je eerste bijles zul jij met je docent een VAK-test afnemen. VAK staat voor Visueel(zien), Auditief(horen) en Kinestetisch(doen). Zo kom je erachter welk leersysteem het beste bij jou past. Je docent kan je dan uitleggen hoe jij je het beste voorbereidt op toetsen, en ook tijdens de lessen wordt hier rekening mee gehouden. Deze test is door Goldbach Academie ontwikkeld.

Ben jij er klaar voor om overzicht te creëren?

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Wil je gemiddeld een voldoende staan? Beter leren plannen? Of wil je misschien wel weten hoe je alle punten kan pakken op een examenvraag? Geen doel is te groot bij ons. Samen met jou maken we een plan je doelen te halen, en daar kan je nu al mee starten. Ben jij er klaar voor?