Werken bij - Goldbach Academie

Ons team

Werken bij Goldbach Academie

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan? Of sta je net voor de klas en wil je meer ervaring opdoen? Dan is dit de juiste baan voor jou! Wij zoeken enthousiaste bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders met een HBO- of WO-achtergrond. Als bijlesdocent ga je één op één met leerlingen aan de slag met de schoolvakken waar jij goed in bent. Jij zorgt ervoor dat jouw leerlingen meer zelfvertrouwen krijgen en weer plezier in het vak hebben.  

Locatie
Den Haag

Taal
Nederlands

Uren per week
0 – 6 uur

Salaris
€15,- per uur

Functie
Bijlesdocent

Niveau
HBO of WO

Functie eisen

Binnen het onderwijs heb je naast vakbeheersing ook didactische vaardigheden nodig om aan de slag te kunnen. Daarom is het belangrijk dat je aan de volgende eisen voldoet:

Zo ziet jouw middag er uit

Je werkt op de locatie van Goldbach Academie of online. Je hoort een week van tevoren welke lessen er ingepland staan. Meestal zijn dat dezelfde lessen op hetzelfde moment in de week. Op die manier kan je met je leerlingen voortbouwen op de voorgaande lessen. 

Aan het begin van de les log jij samen met de leerling in op zijn/haar persoonlijke pagina. Daarop staat wat de vorige les is behandeld en welke doelen er voor de week opgesteld zijn. Samen reflecteren jullie op afgelopen week. Wat ging er goed en waar is nog verbetering nodig? Staan er nog toetsen gepland? Daarna ga je met de lesstof aan de slag. Je behandelt de theorie, maakt samen oefenopgaven en besteedt aandacht aan leerstrategieën. Aan het eind van de les schrijf je op de leeromgeving een kort verslag van de les en welke doelen er voor de komende week zijn opgesteld. 

Naast het uitleggen van de theorie maak jij ook oefenopgaven en oefentoetsen waar je leerling zich mee voor kan bereiden. Op die manier kan jouw leerling zich extra goed voorbereiden op zijn/haar knelpunten.

Wat wij bieden

Hoge kwaliteit

Veel vrijheid

Uniek leerlingenvolgsysteem

Waarom Goldbach Academie?