Contact - Goldbach Academie

Neem contact met ons op

Ben jij enthousiast geworden van de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op en geef aan waar je graag aan wil werken. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden. Heb je andere vragen of is iets onduidelijk? Dan helpen wij je graag! Stuur ons een berichtje en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

+31 (0)70 7444 454

Ma. tot vr. van 09:00 tot 17:00​

Genemuidenstraat 208 (Unit 5)
2545 NZ, Den Haag

Veel gestelde vragen

Een bijles duurt 60 minuten. 

Het lespakket is een jaar geldig. Hierbij geldt een minimale afname van 1 les per week tenzij anders met de docent is overeengekomen. 

Overweeg je bijlessen te nemen? Stuur ons een mailtje of bel ons op. Dan plannen we een eerste proefles in. Ben je dan enthousiast en wil je lessen blijven volgen? Dan sturen wij jou een inschrijfformulier op waarmee je je bij ons kan inschrijven. 

Ja. Bijlessen vinden plaats op onze locatie. Het is ook mogelijk om de lessen online via Zoom te volgen. De docent heeft een online whiteboard tot zijn/haar beschikking. Wil je graag online lessen volgen? Geef dat dan bij je docent aan. 

Als eerst gaan we kijken naar waar je angst vandaan komt. Daarna leer je een aantal tools en vaardigheden die je kan inzetten voor je toetsen. Met deze tools bootsen we toetssituaties na zodat jij tijdens je echte toets lekker ontspannen aan de slag kan. 

Als je verhinderd bent om een les te volgen dan dien je 24 uur van tevoren dat aan te geven bij de desbetreffende docent. Samen kunnen jullie kijken of de les verplaatst wordt naar een ander moment of dat de les voor die week overgeslagen wordt. 

Nadat je ingeschreven bent zal er naar de rekeninghouder een factuur worden gestuurd voor het gekozen lespakket. 

Jazeker. Als dat nodig is ontwerpen wij de juiste opdrachten voor jou. Dat kan variëren van opgaven die de basisvaardigheden versterken tot een oefentoets over het hoofdstuk.