Examentraining - Goldbach Academie

Examentraining

Herhaal alle theorie

.

Scoor tot wel 2 punten hoger op je eindexamen

Leer hoé je examens maakt

Wat houdt examentraining in

Goldbach Academie biedt exacte examentrainingen aan voor havo en vwo. Tijdens de examentraining haal je alle examenstof op. Per theorieblok oefen je met eindexamenvragen. Je leert dan hoé je examenvragen aanpakt, analyseert en beantwoordt zodat jij de volledige punten pakt! Ook als je vastloopt leer jij hoe je toch een volgende stap kan zetten. Na de examentraining heb je veel oefening op examenniveau gehad en heb je voldoende skills tot je beschikking om de examens in te gaan!

Wat is bij de examentraining inbegrepen?

Bij aanvang van de examentraining krijg je een examentrainer met oefeningen op examenniveau en een schrift. In dat schrift kan je aantekeningen maken tijdens de theorieuitleg. Ook zal de bijlesdocent gebruik maken van het schrift om individuele vragen te beantwoorden. Na de training krijg je de slides opgestuurd per mail zodat je die in alle rust nog eens na kan lezen.

Waarom Goldbach Academie?

Wij streven naar hoge kwaliteit onderwijs waar iedere leerling op zijn eigen manier kan leren. Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling individuele aandacht krijgt zodat al je vragen beantwoordt worden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je ook leert hoé je het beste leert en hoe je stap voor stap tot een volledig antwoord komt.

VAK - Test

Tijdens de examentraining zal je een VAK-test maken. VAK staat voor Visueel(zien), Auditief(horen) en Kinestetisch(doen). Zo kom je erachter welk leersysteem het beste bij jou past. Je docent kan je dan uitleggen hoe jij je het beste voorbereidt op je examens, en ook tijdens de training wordt hier rekening mee gehouden. Deze test is door Goldbach Academie ontwikkeld.

Sluit jij je schoolperiode af met een knaller?

Schrijf je nu in voor een examentraining

Wil je oefenen met alle theorie? Of juist weten hoe je nou alle punten op 1 vraag kan pakken? Volg dan onze examentraining! We behandelen theorie, leermethodes en we gaan diep in op het analyseren van examenvragen. Ook besteden we aandacht aan examenangst en wat je kan doen als je vastloopt. Zo ben jij op elke situatie voorbereid!