Examens

Examentraining

Zit je in je examenjaar? Kom dan bij ons examentraining volgen! In een kleine groep ga jij aan de slag met het maken van examens.  Op die manier kunnen wij persoonlijke begeleiding bieden en ons focussen op de punten waar dat nodig is. We zullen veel examens gaan oefenen en ondertussen de basisvaardigheden versterken en ook kijken naar tekstbegrip. De vakinhoudelijke kennis hebben is één deel, maar het begrijpen wat er van je verwacht wordt is bij een examen minstens zo belangrijk. 

Voordelen van examentraining

Wist je dat

Examens echt anders zijn dan je toetsen op school? De vakinhoudelijke stof wordt over het algemeen als makkelijker ervaren, maar de moeilijkheid zit hem in dat je alle stof door elkaar moet kunnen toepassen en dat je de juiste stappen op moet schrijven. Vaardigheden als tekstbegrip, concentratieverdeling en het herkennen van theorie zijn minstens zo belangrijk als je vakinhoudelijke kennis.

Wat houdt examen
training in?

Met behulp van onze leersystemen-test krijgen leerlingen inzicht in hoe hun leersysteem in elkaar zit en welke leertechnieken goed bij hun aansluiten. Deze skills kunnen ze direct tijdens de examentraining inzetten.

Goldbach Academie verzorgt examentrainingen op maat. Omdat examens anders zijn dan reguliere toetsen besteden we extra aandacht aan wat er precies van je verwacht wordt, hoe de vragen in elkaar zitten en hoe je ze beantwoordt. 

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding. De examendocent zal daarom ook met jou één op één zitten om te kijken waar jouw uitdagingen liggen. Samen kijken jullie welke stappen jij nog kan zetten tot aan je examens. 

Zo leer je onder andere welke leermethodes bij jou aansluiten en hoe jij je het beste kan voorbereiden op het examen.

Wij werken tijdens de examentraining met professionele begeleiders en kleine groepen. Zo is er altijd persoonlijke aandacht mogelijk!

Dankzij examentraining krijgen leerlingen meer zelfvertrouwen. Daarnaast ontwikkelen ze grip op de examenstof en leren ze hoe hun eigen leersysteem in elkaar zit. 

Hoge kwaliteit

Tevredenheidsgarantie

Uniek leerlingenvolgsysteem

Waarom Goldbach Academie?