Huiswerkbegeleiding+ - Goldbach Academie

Ondersteuning

Huiswerkbegeleiding+

Huiswerkbegeleiding+ is een uniek programma waarbij leerlingen huiswerkbegeleiding in combinatie met coaching krijgen. Hierdoor raken leerlingen weer gemotiveerd voor school, krijgen ze hun dromen en doelen weer duidelijk in beeld en worden ze ondersteund bij het maken van hun huiswerk. Leerlingen zullen binnen dit programma aan de slag gaan met welke leertechnieken bij hun aansluiten en hoe ze concrete stappen kunnen ondernemen naar hun doelen. Ook onderdelen zoals plannen, efficiënt leren en met stress omgaan komen aan bod. 

Voordelen van huiswerkbegeleiding+

Wist je dat

Huiswerkklas+ ervoor zorgt dat je je tijd en energie beter kan verdelen. Tijdens coaching breng jij in beeld wat jouw dromen en doelen zijn en maak je een plan hoe je deze haalt. Daarnaast ontwikkel je bij de huiswerkbegeleiding een goed ritme voor school. Je leert hoe jij school en privé in balans brengt. Daardoor zul je meer energie hebben door de dag heen, je lessen makkelijker kunnen volgen, en kan je leuke projecten starten na schooltijd.

Wat houdt huiswerk begeleiding+ in?

Met behulp van onze leersystemen-test krijgen leerlingen inzicht in hoe hun leersysteem in elkaar zit en welke leertechnieken goed bij hun aansluiten. Deze skills kunnen ze direct tijdens de huiswerkbegeleiding+ inzetten.

Goldbach Academie en Droom! hebben de handen ineen geslagen en huiswerkbegeleiding+ ontwikkeld.  Met behulp van huiswerkbegeleiding in combinatie met coaching creëren leerlingen een ritme en lopen ze bij met de lesstof van school. Er is ruimte voor het maken van huiswerk, het leren van toetsen of je laten overhoren door een begeleider. 

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Je gaat op zoek naar de dingen die jou inspireren. Samen met je coach stel jij doelen op die je graag wil behalen en maak je die ook waar. Zo wordt jij weer gemotiveerd en ontwikkel je een goede school/privébalans. 

Met behulp van ons unieke leerlingvolgsysteem worden ouders en leerlingen altijd op de hoogte gehouden. Ook kunnen begeleiders oefeningen en oefentoetsen in de online omgeving delen en kunnen leerlingen 24 uur per dag bij hun planning en doelen komen.

Wij werken tijdens de huiswerkbegeleiding+  met professionele begeleiders en kleine groepen. Zo is er altijd persoonlijke aandacht mogelijk!

Dankzij huiswerkbegeleiding+ krijgen leerlingen weer meer motivatie voor school, zitten ze lekkerder in hun vel en hebben ze een beter ritme. 

Hoge kwaliteit

Tevredenheidsgarantie

Uniek leerlingenvolgsysteem

Waarom Goldbach Academie?