Ondersteuning

Huiswerkbegeleiding

Heeft uw zoon/dochter extra ondersteuning nodig voor school? Dat kan heel goed met huiswerkbegeleiding! Bij huiswerkbegeleiding ligt de focus op het maken van huiswerk, het leren voor toetsen en het maken van oefentoetsen. Samen met een begeleider kijk jij wat er vandaag op de planning staat. Elke dag kan er anders uitzien, afhankelijk van wat er nodig is. De ene dag maak jij al je huiswerk af en de andere dag overhoort de begeleider jou voor je toets. Zo hoef je thuis niets meer te doen en ben je altijd goed voorbereid!

Voordelen van huiswerkbegeleiding

Wist je dat

Huiswerkklas ervoor zorgt dat je beter presteert op school? Tijdens huiswerkbegeleiding maak je je huiswerk op een vast moment in de week in een vaste ruimte. Dat zorgt ervoor dat je hersenen gelijk "aan" staan als je naar huiswerkklas komt. Daardoor leer je makkelijker en hou jij je concentratie langer vast dan dat je dat thuis waarschijnlijk zal doen.

Wat houdt huiswerk begeleiding in?

Met behulp van onze leersystemen-test krijgen leerlingen inzicht in hoe hun leersysteem in elkaar zit en welke leertechnieken goed bij hun aansluiten. Deze skills kunnen ze direct tijdens de huiswerkbegeleiding inzetten.

Goldbach Academie biedt, naast bijlessen en trainingen, ook huiswerkbegeleiding aan. Met behulp van huiswerkbegeleiding creëren leerlingen een ritme en lopen ze bij met de lesstof van school. Er is ruimte voor het maken van huiswerk, het leren van toetsen of je laten overhoren door een begeleider. Met behulp van ons unieke leerlingvolgsysteem worden ouders en leerlingen altijd op de hoogte gehouden. Ook kunnen begeleiders oefeningen en oefentoetsen in de online omgeving delen en kunnen leerlingen 24 uur per dag bij hun planning komen.

Wij werken tijdens de huiswerkbegeleiding met professionele begeleiders en kleine groepen. Zo is er altijd persoonlijke aandacht mogelijk!

Dankzij huiswerkbegeleiding krijgen leerlingen weer meer motivatie voor school, hebben ze meer vrije tijd als ze thuis zijn en zitten ze lekkerder in hun vel.

Hoge kwaliteit

Tevredenheidsgarantie

Uniek leerlingenvolgsysteem

Waarom Goldbach Academie?